Viies koht

Viljandi HC cs Coop Põlva 20:31 (6:14)
Skoori kasvatasid: Aleksander Pertelson 6, Madis Parik 4, Andrei Khapal 3, Simon Drõgin, Mikk Varik ja Henn-Hendrik Sepp 2, Sergei rodiukov 1.

Hooaeg 2018/19 meistriliigas on Viljandi HC jaoks lõppenud. Saavutati viies koht.
Marko Koks: “Eks hooaja alguses oli selge, et tuleb ülimalt keeruline hooaeg. Oli loobujaid, oli lahkujaid. Kokkuvõttes oli see auk, mis neist jäi, suur. Kui siia lisada veel suured vigastused, mis mängijaid tabasid, siis oli see hooaeg suuresti üks eksperimenteerimine. Uued mängijad uutel positsioonidel, pidev optimaalse koosseisu otsing. Tuleb kiita uusi noori tulijaid, kelle koormus on märkimisväärselt suur (noorte klassid, esiliiga, meistriliiga). Ilma nende panuseta ei tahaks mitte mõeldagi, kus me oleksime olnud, millise kohaga lõpetanud.”

Mõned kaadrid selle hooaja viimasest kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga