Suur samm

Kui Armstrong esimese inimesena Kuu peale astus, siis rääkis ta suurtest sammudest inimkonna ajaloos. Jäädes nüüd maa pealsete asjade juurde, siis tuleb tõdeda, et osalemise Saksamaa IV liigas Tšehhi kõrgliiga vastu vahetanud Kristo Voika on teinud väga suure sammu ja kuna tänapävane tõlkemasin googelmoogel andis ikka ülimalt imeliku tulemuse – asukoht: keskmine sidur – ei jäänudki muud üle, kui peasüüdlaselt eneselt pärida.
Kristo Voika: “Tegelikult oli diil tehtud juba veebruari lõpus. Erinevate põhjuste pärast tegime selle hiljem avalikuks. Ma arvan, et see on samm õiges suunas. Profesionaalne käsipalli elu. Tšehhi liigas saab palju tugevaid mänge terve hooaja peale ja kuna nad see hooaeg lõpetasid 5-ndal kohal siis on selge, et hakkame mängima Challange cupi. Treener on väga sümpaatne ja täielik käsipalli hull ja usun et viib mu uuele tasemele.”

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga