Hakkab pihta!

Raanakäsipall sai mängitud, ilmad on nagu nad on ja on päramine aeg hakata parketiga harjuma.
Liivast võõrutamise ravis ulatavad abikäe traditsioonilise Põlva Cup 2019 korraldajad. Tänavu saab väärt turniir teoks 23.-25. augustini Mesikäpa hallis. Kõrgetasemelise koosseisuga turniirist võtavad osa kaheksa klubi kuuest riigist, kes on jagatud kahte alagruppi.
Meie alagrupi kaaslasteks on parajad pähklid. HC Neva Sankt-Peterburg (RUS), kes teab mitmekordne antud turniiri võitja, kes samal ajal laagerdab Põlvas ja ei tasu lootagi, et keegi parimatest poegadest jätab kaasa löömata, Siuntio IF (FIN) on justnimelt seesama sats Soomest, kuhu me omad kutid (Ott Varik ja Sten Maasalu) kogemusi omandama saatsime, Celtnieks Riga (LAT) on läbi aastate olnud paras madistada ja võitagi.

Marko Koks: “Osaleme hooajaeelsel turniiril, et saada korralike mänge. Ootusi ja lootusi pole. Soov on lihtsalt saada mangukindlust ja pallitunnetust!”

Reede, 23. august: 14:00  Viljandi HC – Peterburi HC Neva (A-alagrupp)

Laupäev, 24. august: 09:00  Siuntio IF – Viljandi HC (A), 15:40  Viljandi HC – Riia Celtnieks (A)

Pühapäev, 25. august:10:00  7.-8. koha mäng, 11:50  5.-6. koha mäng, 13:40  3.-4. koha mäng, 15:30  Finaal

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.