Seljavõit

Viljandi HC vs Aruküla/Audentes 27:14 (16:5)
Tabamuse said protokolli kirja: Vladimir Maslak 6, Simon Drõgin 5, Aleksander Pertelson, Sergei Rodiukov ja Andrei Khapal 3, Henn-Hendrik Sepp ja Raiko Roosna 2, Mikk Varik, Mihkel Lõpp ja Madiis Parik 1.

See, et aastad pole vennad, sai selgeks üsna kiiresti. Mulgid rabasid kaitses ja ajasid sellega veteran õpilased parasjagu pahaseks, kes hakkasid õpetajatele (loe: platsikohtunikele) pretensioone esitama. Viimased, selle asemel, et mulkidele näppu viibutada, andsid kiiresti mõista (kollane ja kaks minutit), et me ei ole mitte eesti keele tunnis vaid kehalise kasvatusega on tegemist.
Pinge kadus kusagil seitsmenda ja kümnenda minuti vahel. Edasi kärises vahe järjekindlalt suuremaks ja olnuks veelgi suurem kui Andrei esimesel poolajal ja teisel poolajal mängu saanud ääremehed oleks olnud pealevisetel veidigi hoolikamad.

Mäned kaadrid kohtumisest.

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga