Esimene!

Viljandi SK vs Põlva/Arcwood 18:18 (10:10)
Tabavad olid: Hendrik Koks 5, Martin Braun ja Robert Lõpp 4, Mihkel Lõpp 3 ja Simon Drõgin 2.
See oli ESIMENE Arcwoodilt kätte saadud punkt mitme setme aasta jooksul. Kui üleelmisest hooajast pole nagu eriti midagi rääkida, siis eelmise hooaja mängud jäid kehvade lõppude taha, aga aastad mööduvad ja kui ühele meeskonnale lisandub ainult vanust, siis teine meeskond kasvatab ka kogemuste pagasit ja seeläbi võrdsustab võimalusi punkte noppida. Spordikooli noortele mängumeestele jääb üle ainult soovida rohkem otsusekindlust viskele minemisel ja siis tulevad ka võidupunktid.

Põlva/Arcwoodi loots Romet Oone: “Teadsime, et tuleb raske mäng. Viljandi noored on tahtmist täis ja meil oli hooaja esimene mäng. Viigiga meeskond rahul.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga