Esimene!

Viljandi SK vs Põlva/Arcwood 18:18 (10:10)
Tabavad olid: Hendrik Koks 5, Martin Braun ja Robert Lõpp 4, Mihkel Lõpp 3 ja Simon Drõgin 2.
See oli ESIMENE Arcwoodilt kätte saadud punkt mitme setme aasta jooksul. Kui üleelmisest hooajast pole nagu eriti midagi rääkida, siis eelmise hooaja mängud jäid kehvade lõppude taha, aga aastad mööduvad ja kui ühele meeskonnale lisandub ainult vanust, siis teine meeskond kasvatab ka kogemuste pagasit ja seeläbi võrdsustab võimalusi punkte noppida. Spordikooli noortele mängumeestele jääb üle ainult soovida rohkem otsusekindlust viskele minemisel ja siis tulevad ka võidupunktid.

Põlva/Arcwoodi loots Romet Oone: “Teadsime, et tuleb raske mäng. Viljandi noored on tahtmist täis ja meil oli hooaja esimene mäng. Viigiga meeskond rahul.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

[logo_carousel_slider]

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel