Mängitav vastane

BHL. Viljandi HC vs Granitas-Krays Kaunas 27:29 (10:13)
Tabamuse said kirja: Andrei Khapal 7, Robert Lõpp 6, Aleksander Pertelson ja Vladimir Maslak 4, Mikk Varik ja Mihkel Lõpp 2, Mark Lõpp ja Oliver Ruut 1.

Pilk soendavatele meeskondadele süütas pisukese lootuse sädeme, et siit võib midagi tulla. Kas just esimest korda sellel hooajal, aga seni üks väheseid kordi, kus meid oli platisl rohkem kui vastaseid. Paraku esimesed kaheksa mängu minutit ei lasknud sellel sädemel lõkkeks areneda, sest värava viskajate osakond streikis täiel rindel. Hea vähemalt, et kaitses ei lastud külalistel laiutada. Kes seda nüüd nii täpselt teadis fikseerida, et kas kellal oli tiksunud 7:59 või 8:00 minutit kui Aleksander Pertelson korgi pealt sai. Mis täpselt meie snaiprite meeskonda segas, aga ei nurgast, ei joonelt, ei seitsme meetri joonelt tulemust teha oli ikka väga keeruline. Sisuliselt jäi kogu mänguks kummitama esimese kaheksa minutiga sisse lastud kolmene vahe.
Kindlasti oleks ülekohtune märkida, et võõrustajatel polnud võimalustki. Omad võimalused olid, võitlust oli kõvasti ja külalistele ei kingitud mitte midagi niisama. Veel kümme minutit enne lõpuvilet olid nad kõigest ühega peal. Paraku jäi õnnest lõpus lihtsalt puudu.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Pildil Aleksander Pertelson mängu esimest tabamust vormistamas.

Homme on uus päev, uus mäng ja uus vastane, samuti Leedust. Kohtumine kohalikus spordipalees algab pühapäeval kell ÜKS! Ole kohal!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga