Uskumatu

Tartu Ülikool vs Viljandi Spordikool 34:25 (14:11)
Protokoll said tabamuse kirja: Mihkel Lõpp 12, Kevin Hunt ja Hendrik Koks 4, Martin Braun 3, Robin Liinsoo 2.
Uskumatult südi esimese poolaja tegid spordikooli noomehed arvestades seda, et neid oli täpselt poole vähem nimeliselt protokollis kui ülikooli poisse, vastavalt NELITEIST ja SEITSE.
Esimesel poolajal oli ainult kaks ajavahemikku, kus võõrustajad viskasid neli kolli järjest. Esimene alates poolaja keskpaigast. Kestis umbes täpselt viis minutit ja sellest kaotusseisust ronisid meie tublid noormehed kenasti välja. Teine sama pikk periood oli viis minutit enne poolaja lõppu, kus meie sats ei skoorinud kordagi ja tartlased said kolmega peale.
Paraku polnud teisel poolajal maruliseks tagaajamiseks külalistel enam jõudu jaksu ja võõrustajate pikem pink võttis oma (skoori tegi neil üheksa meest, meil viis).

Pildil üleplatsimees Mihkel Lõpp, kes kostitas vastaseid 12 kolliga.

[logo_carousel_slider]

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel