Punktid tabelisse

Aruküla/Audentes vs Viljandi HC 23:34 (11:17)
Tabavad olid: Kristo Järve 8, Aleksander Pertelson 7, Mikk Varik 6, Andrei Khapal 4, Vladimir Maslak 3, Kristjan Koovit ja Madis Parik 2, Mihkel Lõpp ja Mark Lõpp 1.

Esimene osa tööst sai ära tehtud esimese poolaja kümnenda ja kaheteistkümnenda minuti vahel kui kollastes särkides mänginud mulgid viskasid viis vastuseta väravat ja läksid neljaga juhtima. Tosin järgmist minutit vahetati vastastikku armastusväärsusi ja poolaja lõpus venitasid mulgid vahet veel veidi pikemaks.
Järgnes kinupildi, mis esimesed kakskümmend minutit jooksis praktiliselt laitmatult, aga edasi muutus kohati stoppkaadrite reaks, parim osa, kaabut kandvateks noormeesteks maskeerunud tantsutädide etteaste! Või mine sa võta neid kinni.
Vaheaja jutud räägitud ja epistlid kuulatud jätkus mäng teisel poolajal ilma erilise särata meeste silmades. Mulgid rabasid kõvasti kaitses, mis osutus rohelistele meestele ülejõu käivaks ülesandeks. Teise poolaja kulgedes püüdsid võõrustajad kuidas nad päädsid, aga vahet väiksemaks kui kaheksa väravat nad ei saanud.
Rõõmu teeb, et Kristjan Koovit on laatsaretist tagasi.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga