Koduseinad

Viljandi HC vs SK Tapa 29:20 (14:11)
Tabavad olid: Aleksander Pertelson ja Kristo Järve 7, Mikk Varik 5, Andrei Khapal 4, Mihkel Lõpp 3, Mark Lõpp 2, Kristjan Koovit 1.
Märksõnad, mis said saalis olles püsimälukandjale salvestatud.
Tabelinaabrid. Karvupidi läksid kokku tabelis kõrvuti ridadel paiknevad satsid ja on põhimõtteline küsimus, kes kevadel kõrgemal on, seega nelja punkti mäng.
Meelekindlus. Mulgid jäid kindlaks oma tavapärasele algusele, et hoida mängu alguses mängusõpru, hoida hellalt. Seda ka seegi kord. Kuuendaks minutiks meite mehed vastaste puurilukku kiusanud kõigest korra, nemad meie Peetrit lausa viis korda. Tore, et sellega ka see hoidmine piirdus. Kiirelt seati viis viis viik tabloole ja edasi kangutati vastastikku. Tõele au andes olid võõrustajad kolme karva võrra poolaja lõpus paremad.
Nii sama ei saa midagi. Murdmist oli küll ja veel ja jäi ülegi. Kohati jäi tunne, et seis on tabloole naelutatud. Vägisi tekkis kiusatus leida kas redel või tõstuk ja neid naelu otsima minna, aga kus sa saad. Näiteks 17:14 ja neid seise oli veelgi.
Vanameistrid. Siinkirjutaja jaoks on see kindlamast kindlam, et vanameistrid kahepeale sepistasid murdepunti mängu. Kristo Järve poolt teele pandud pealevise, mis oleks võinud parem olla, sai Mikola Naumi poolt väravasse pudistatud, ning mõni hetk hiljem korralikult sisse naelutatud teine vise samalt mehelt olid selleks punktiks. Mängida jäi küll veel kaheksa minutit, aga pingevabalt, lustlikult.
Peale mängu sai Mikolalt päritud selle situatsiooni kohta ja tema vastas, et tahtsin kiiresti kiiresti palli ette mängida, aga….
Visati välja. Raiko Roosna visati laatsaretist välja ja ega ta selle peale väga tige polnudki.
Noored mehed ei karda Kolkat. Eelkõige Aleksander Pertelson ja ka Mikk Varik ladusid palle väravasse kuidas ise tahtsid. Loomulikult mõne viskega tabati ka poste latte, aga kindlaid tabamusi oli kindlasti rohkem.
Vajalikud punktid. Tabelisse sai kirjutatud kaks punkti lisaks, aga vahe jälitajaga, selle sama tänase vastasega venis nelja punkti, kahe võidu, peale.

Mõned kaadri kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga