Vaevaliselt

Viljandi SK vs HC Viimsi Tööriistamarket 25:24 (10:12)
Käe said valgeks: Marko Koks 8, Martin Braun ja Mihkel Lõpp 5, Raiko Roosna 3, Hendrik Koks ja Robin Liinsoo 2.

Selle aasta esimese kodumängu juures oli kindlasti positiivne, et spordikool oli leidnud vahendeid välis kohtunike palkamiseks!
Mäng ise oli kaunikesti mulkidele iseloomulik. Vedama ei saadud kuidagi, lasti neljane vahe sisse ja püüti seda siis tagasi viilida, aga kus sa saad kui vastaste puurisuul mees kellel kogemusi rekkaga vedada. Siim Patrael nimelt. Küll proovisid meie noored pallurid ühelt poolt ja teiselt poolt ja ülegi proovisid, ikka ei midagi. Poolaja lõpuks suudeti vahe siiski kahe pulga peale saada.
Mis oli esimese poolaja lõpu minutitel pingutamisest kasu kui teise poolaja esimest minutitega oli vahe tagasi nelja peal. Siis juhtus pisuke ime. Ilmselt jõudis mingeid salakanaleid kaudu koduste pallurite kõrvu teada suursponsorilt, et selliselt jätkates jääte õhtusöögita! Sellest oli abi, järgmised kakskümmend minutit sebiti lausa mitme mehe eest. Saadi neljakümnenda minuti tuuri viik kätte ja mindi ettegi, kohati lausa kuue pulgaga, aga lõpuks võttis väsimus jala nii sirgu, et viimased neli väravat lasti visata külalistel.

Mõned kaadrid kohtumisest

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga