Karukoopas

Põlva/Arcwood vs Viljandi SK 34:28 (17:15)
Tabavad olid: Hendrik Koks 11, Marko Koks 7, Martin Braun 4, Robin Liinsoo, Mihkel Lõpp ja Raul Peet 2.
Kui oled sügisel karusid sabast sikutanud ja lausa neid sabapidi sõlme sidunud, siis pole talvel, kus lumest pole lõhnagi ja pigem karudel küljealune lainetab, eriti arukas minna karukoopasse ja loota karukeste armulikkusele, aga kui peab minema, siis olgu.
Kogu eelneva põhjal võis arvata, et panevad karukesed padavai minema helgema tuleviku poole, aga võta näpust, või õigemini võttis taksikari kontsast kinni ja katsu sa joosta kiiresti ja kaugele taksid kannas rippumas. Sellises rütmis möödus terve esimene poolaeg ja tubli tükk teistki ning alles siis hakkas maksumusele pääsema karukarja arvukus võrreldes tublide taksidega.

[logo_carousel_slider]

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel