Esimene poolaeg 5-…

Viljandi HC vs Põlva Serviti 19:30 (9:11)
Resultaati tegid: Kristo Järve 4, Robert Lõpp ja Sergei Rodjukov 3, Kristjan Koovit, Martin Braun ja Madis Parik 2, Mikk Varik, Mihkel Lõpp ja Raiko Roosna 1.
Esimene poolaeg algas võõrustajatele omaselt, kudagimoodi ei saadud ree peale (või siis arvestades kohalikku suusailma oleks täpsem öelda vankri peale). Külalised lasti kuuega ette ja siis kukuti rassima. Tore oli vaadata, kuidas omad poisid naksasid siit ja teiselt poolt ning roniti lausa viigini välja. Postulaati, et liidri kiusamine on iga tabelis allpool oleva satsi püha kohus, võeti ikka täiega tõsiselt. Tore oli tõdeda, et külaliste lootsi torisemine ületas kohati trummitüdrukute tubli tööd. Poolaja lõpuks lasti siiski külalised kahega ette, seepärast ka hindeks 5-.
Teisel poolajal loksutati seisused siiski paika. Viimasel kuuendikul püüdsid küll võõrustajad, kasutades väravavahi asemel seitsmendat meest väljakul, päästa veel mis päästa annab, aga paraku ei tootnud see edu.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Kuna samal ajal võitis Tapa Arukülat, siis on seisud ikka väga nugade peal ja ikka saadud viigipunktigegi kulda väärt, rääkimata siis võidupunktist.

Seegi amet tähtis – lapipoiss!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga