Läks käest

Viljandi SK vs Põlva SK 19:27 (12:13)
Tabavad olid: Hendrik Koks 8, Aleksander Pertelson 5, Mihkel Lõpp 3, Kevin Hunt, Martin Braun ja Sander Rohtla 1.
Jällekord tuleb tõdeda, et pilk protokollile ei kajasta platsil toimunut. Seda madistamist ja maadlemist oli kaunikesti enam kui protokolli kirja saanud 5 kollast kaarti kogu kamba peale tunni aja jooksul! Võõrustajad olid pildil esimese poolaja, kus suurim vahe külaliste kasuks oli kolm väravat ja tüki teistki poolaega kuni saabus mõõn ja ikka väga korralik põud väravate viskamises. Skoor, 14 visatud väravat, püsis tablool ikka häbematult kaua, kuniks Mihkel Lõpp kahe järjestikuse tabamusega pildi jälle helgemaks muutis. Paraku sisse lastud vahet enam tagasi mängida ei õnnestunud vaatamata väravasuul seisnud Oliver Ruudu kohati vägagi korralikule tõrjetööle.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga