Lobisemise eest palka…

Viljandi SK vs Oskar 34:24 (15:9)
Tabamuse said protokolli: Hendrik Koks 11, Mihkel Lõpp 8, Marko Koks 6, Raul Peet 4, Martin Braun 3, Robin Liinsoo 2.

Selleks ajaks kui Oskarid said aru, et lobisemise eest palka ei maksta (loe: tulemust pole loota) oli rong juba sisuliselt läinud, seis 8:2, spordikooli poisid isuga asja juures ning ega nad pealinna poisse õieti löögikaugusesse ei lasknudki. Esimesel poolajal oli vähim vahe neli, teisel poolajal ei sedagi. Ainuke, milles külalised tunduvalt edukamad olid, olid karistuspingi poleerimised ja sedagi juba mainitud skooriga 8:2 (kuusteist minutit külalistel, neli minutit meie poistel).

Mõned kaadrid kohtumisest.

Juba mõne päeva pärast, põhiosas sama sats, jälle kohalikus spordipalees! Kolmapäeva õhtul kell seitse mängitakse A-vanuseklassi meistrivõistlusi!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga