Raske võit

Viljandi SK vs Tallinna SK/HC Tallas 28:24 (12:12)
Tabavad olid: Hendrik Koks 11, Mihkel Lõpp 8, Aleksander Pertelson 5, Robin Liinsoo 2, Martin Braun ja Oliver Ruut 1.
Eks ta üks lõõtsa mängimine oli. Meie poisid viskasid ennast paari (mulgi paar olla ka kolm) väravaga ette, et siis lasta praagipoiss kimbutama ja koos sellega ka vastased järele. Kohati päris ilusate soorituste toel hakkas nagu lubama ning jällegi praagipoiss kohal koos kõige ilusa nullimisega. Teise poolaja teise poole alguses oli jälle kord selline lubav moment, aga siin läks veidi teisiti. Viskel olnud Aleksandrile ehitas külaline puki alla ja mütsaki maandus meie mees põlvele. Kohtunikud võtsid kohe välkpauk nõupidamise kokku ja hindasid külalise esitust punase kaardi vääriliselt, aga Aleksandrit ootab ees taaskord külaskäik künkale linna piiri taga.
Punktid tabelisse tulid ikka väga keeruliselt.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga