Ka keskpaigast üle.

Teine etapp toimus laupäeval 1. augustil 2020 Alatskivi liivaväljakutel. Mängida jääb veel viimane kolmas etapp Viljandis, kus kokkuvõttes selguvad 2020 aasta parimad rannakäsipalli võistkonnad.

Meie mehed ja noormehed lõid kaasa Alatskivil viies võistlusklassis: mehed, P2003, P2005, P2007, P2009.

Alustame noorimatest.
P2009. Alagrupis neljas koht ja kohamängudes kindel võit Võru eakaaslastele üle andis seitsmenda koha. Samal seitsmendal real ka üldarvestuses.
P2007. Alagrupp läks aiataha, aga kohamängudes näidati südikust. Alustuseks oldi üle Tapast ja võitluses viienda koha eest ka Arukülast. Samal viiendal real ka üldarvestises.
P2005. Arvukaim vanuseklass.Alagrupis kolmas koht suunas gruppi, kus mängiti kohtadele 7.-9- ja seal saadi võit ja kaotus. Tulemuseks kaheksas koht. Üldarvestuses hoitakse kuuendat rida.
P2003. Võinuks paremini, aga allajäämine jooksudega kahes kohtumises ei lubanud enamat kolmandast kohast. Üldarvestuse esikolmik samadel punktidel ja meie noormehed nende hulgas.
Mehed. Alagrupis seegikord hõivati teine tabelirida ja kohamängudel kolmandale kohale tuli tunnistada, et Põlva 2 sats oli jooksudes parem. Üldarvestuses jätkatakse liidri taga ajamist.

Kohtume juba selle nädala laupäeval 8. augustil, kus kell KÜMME algavad madinad kullale ja karrale!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.