Silmad peas

Viljandi HC vs SK Tapa NR Energia 29:28 (14:14)
Käe said valgeks: Mikk Varik 6, Hendrik Koks ja Oliver Ruut 5, Aleksander Pertelson 4, Mihkel Lõpp, Kristjan Koovit ja Vladimir Maslak 3.

Need, kes saali jõudsid laupäeva pealelõunat veetma käsipalli seltsis, ei pidanud pettuma. Tihedat ja tulist, kohati lausa ülekeevat kohtumist oli ava vilest lõpu sireenini. See, et mäng tuleb jõuline, sai selgeks juba esimese kümne minutiga kui võõrustajatele oli juba määratud 2 kaheminutilist karistust. Väravaid langes kontodele ikka vaheldumisi. Suuremat vahet kui kaks väravat polnud kummalegi satsile ning poolaeg lõpetati seal, kus alustati, nimelt viigiseisul.
Vaheajal loositi logodega suuri rätikuid.

Teine poolaeg algas sellega, et kollastes mänginud koduvõistkond keeras kaitses veidi vinti peale. Külalised takerdusid nii mitmelgi korral ja peremehetu pall jõudis kiire mehe Mikk Variku kätte, kes siis mänguvahendi kas hanitades (korda kolm kaarpall üle vastaste puuriluku Kolka) või lihtsalt korralikult visates väravavõrku toimetas. Venitati vahe isegi nelja peale, aga Virumaa mehed ei kavatsenudki midagist niisama ära anda. Tuli teinegi kord, juba lõpu poole, venitada vahe neljale ja ometi ei tekkinud kindlust, et võit käes. Sellel kindlusel ei lasknud sündida tõsiasi, et nii mõnigi noor külaliste mängumees ei tee vahet jõulisel mängul ja toorutsemisel, mida siis kahjuks kohtunikud ei märganud või ei tahtnud sellele reageerida. Erandiks oli vast Kolka teenitud kaks minutit, aga see oli suuresti mölapidamatuse eest. Lõpp läks ikka vägagi nugade peale, kus mulkidel vedas, et lõpusireen enne ära kõlas kui külalised oleks jõudnud visata viigivärava.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga