Tormakus?!?

HC Dragunas Klaipeda vs Viljandi HC 39:30 (17:14)
Skoorisid: Mihkel Lõpp 11, Hendrik Koks 7, Martin Braun ja Vladimir Maslak 3, Aleksander Pertelson, Mikk Varik ja Mark Lõpp 2.

Mängu alguse tormakus maksis kätte tabavusprotsendi viimisega tasemele, kus oleks tahtnud karjuda karauul, et mitte öelda katastroof. Loots tabas selle ära ja peale pisukest rahustuspausi jätkus mulkidele nii omane tagaajamine vahelduva eduga. Viigini ei saadud ja viimase kuuendiku alguses tehtud kolm järjestikust valesöötu või õigem oleks öelda läbinähtavat söötu, mille ka vastased omale said ning lõpetasid kiire väravaga, andsid kindlasti oma osa lõppskoori.
Kummaline on lugeda seda liiga protokolli ja ka online blogi mängu käigu kohta. Seal saab lugeda: 17:43, 23:58 ja 35:35 on antud 2 minutiline karistus mängijale Mihkel Lõpp! Balti Liiga põhjapoolses osas mängitakse selliste reeglite järgi käsipalli, kus kolm korda kaks minutit tähendab mängust eemaldamist (selle tükiga sai Mihkel hakkama eilses mängus), aga mees pommitas väravaid mängu lõpuni, viimane neist 59:54. Arvata võib igasugu asju, et kas üks karistus polnud mitte 120 sekundit vaid näiteks 90, või et lõunaosariikides ongi reeglid teistsugused või…

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga