Deja vu

Viljandi HC vs HC Kehra HP&P 25:20 (7:12)
Skoori tegid: Hendrik Koks 10, Mikk Varik 5, Aleksander Pertelson 4, Oliver Ruut 3, Kristjan Koovit 2, Rasmus Ots 1.

Déjà vu tähendab prantsuse keeles ‘juba nähtud’.
Nimelt see tunne tuli kallale küünte ja hammastega kui juba teist päeva järjest meie noor sats läheb peale pikka pikka tagaajamist teise poolaja algupoole 15:14 ette….
Kaks päeva kaks erinevat tulemust.
“Marko. Kaks päeva üks tulemus (15:14), eile nii täna naa?”
Marko Koks: “Meeskonnad olid ka erinevad. Kui Servitil vahetuste puhul kvaliteet ei kao kusagile, siis meie satsis tulevad pingilt nooremad ja veel nooremad pallurid. Kui eile püüdsid noormehed kohe siin ja preagu sisse tulnud vahet kiiresti tagasi teha, siis erinevalt loodetust see tulemust ei tootnud. Täna vastupidiselt eilsele mängisime pärast päris kesist esimest poolaega hoopis sisukama teise poolaja, ei tormanud ja nii see tulemus tuligi. Me peame iga punkti üle rõõmsad olema ja täna tuli neid isegi kaks!”

“Janar Mägi. Teensid esimesel poolajal otse punase. Kas kohtunikud tegid liiga?”
Janar Mägi: “Ei teinud liiga. Õige otsus. Olukord kujunes selliseks halvaks. Sain viskele käe peale, aga kaasvõitleja lükkas vastast ja nii see käsi libiseski sinna kuhu polnud vaja.”

“Mart Raudsepp.Mis juhtus?”
Kehra satsi loots Mart Raudsepp: “Teisel poolajal ei vadanud keegi meie mängijatest isegi värava poole, kas nad vaatasid poolajal, et mäng on tehtud, aga teine poolaeg oli veel ees ja nii see tulemus tuligi.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga