Veidi jäi puudu

Põlva Serviti vs Viljandi HC 23:20 (13:11)
Väravaid viskasid: Hendrik Koks 6, Aleksander Pertelson 5, Mihkel Lõpp 3, Kristjan Koovit ja Mikk Varik 2, Oliver Ruut ja Sergei Rodjukov 1.
Eks ta üks närviline punkt punkti mäng oli, kus Serviti oli poolaja lõppudes mõne grammi võrra terasem. Kuna päntjalad sealkandis, kus pidid ülekannet tegema, sätivad juba talveunne, siis loomulikult kinupilti polnud ja tuleb leppida online protokolliga. Mis silma kargas on tõsiasi, et seitsme meetri karistusviskeid ei oska keegi visata, loomulikult olid väravavahid head, eriti Rasmus Ots, aga see ei tee olematuks tõsiasja, et tabas vist ainult üks seitse! Närviline oli see mäng. Külalised viiuldasid võõrustaja pealiku närvidel kohe nii edukalt, et kohtunikud premeerisid teda kena kollase kaardiga.
Vandenõu teooriate valdkonnast. Mine sa tea, mis oleks juhtunud külaliste veidigi pikema pingi korral. Selleks aastaks on karikavõistlused lõppenud, aga kohalikku spordipaleesse tuleb sammud seada juba nädala lõpus.

Kohtume saalis suure liiga suurel madinal lõunanaabritega.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.