Uskumatult raske punkt.

SK Tapa/N.R.Energy vs Viljandi HC 25:25 (12:13)
Resultaadi eest hoolitsesid: Oliver Ruut 7, Hendrik Koks, Mihkel Lõpp ja Vladimir Maslak 4, Aleksander Pertelson 3, Kristjan Koovit 2, Mikk Varik 1.

Hakkab juba traditsiooniks kujunema, et riigi põhjapoolsemas osas toimuvatest mängudest ülekandeid lubatakse, aga pelgalt lubatusteks nad jäävadki nagu seegi kord! Kriban siis seegi kord online protokolli põhjal.
Alustasime rabedalt. Lasime energeetikud paari kolme pulgaga ette ja ajasime (kohe meeldib taga ajada) siis sisuliselt poolaja lõpuni vastast taga. Ree otsakese peal püsisime suuresti tänu Oliver Ruut (esimene poolaeg 6 tabamust) ja Vladimir Maslak (3 tabamust) tabamustele. Viigi tõi tabloole Hendrik Koksi teine tabav vise seitsme meetri joonelt.
Teine poolaeg algas samasuguses punkt punti mängus, kus skoor kasvas kiduralt ja mängu viimasel kuuendikul oli tarvis meie pallivõluritel kehastuda kahel korral pingi poleerijateks. Võõrustajad venitsaid vahe selle mängu kohta uskumatult suureks, lausa kahe värava peale, aga lõpuminutite tulises võitluses vaheldumisi mõttepausidega, suudeti vahe tagasi mängida ja Oliver Ruut tabas oma seitsmenda värava tuues olulise punkti tabelisse.
See punkt aitas meid üksinda tabeli teisele reale.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.