Rasvane punkt aastale

Raasiku/Mistra vs Viljandi HC 21:24 (12:14)
Tabavad olid:Mikk Varik ja Vladimir Maslak 5, Kristjan Koovit 4, Aleksander Pertelson, Hendrik Koks ja Mihkel Lõpp 3, Oliver Ruut 1.

Maanteamet võib ju söögi alla ja söögi peale korrutada, et tuleb libedalt, aga tegelikkuses ei tulnud libedalt ühtigi. Tasavägine madin stiilis kord Westmann all ja Piibeleht peal, siis jälle vastupidi. Kogu esimese poolaja seisud vaheldusid ja +2 vastasele oli kui punane rätik härjale, mille peale leiti enestes tigedus ja asuti tegutsema, kui minutit kolm enne poolaja lõppu viskas kodumeeskond end kahega peale, siis said külalised (loe:meite mehed) kaitses eriti korralikult hakkama, saadi pallid käte ilma, et vastased oleks viskelegi saanud ja laoti kiirelt neli kolli vastu. Tulemuseks pluss kaks ja veerandtunniks puhkama.
Teise poolaja alguseks sibliti edasi tagasi niisama tühja. Selle aja jooksul minuga koos kinupilti klaviatuuri servalt jälginud kolm päkapikku tõdesid, et likööri kommid on küll head, aga operaator Kõpsile neid enne mängu anda ei oleks tohtinud, sest hüplev pilt ajab nende pisikesed pead lausa ringi käima. Kui külalistel kolmandama poolaja minuti möödumisel tühjast siblimisest villand sai, siis suures plaanis peab tõdema, et väravate viskamise raske tööga ei viitsitud tegeleda mõlemapoolselt, sest esimesel poolajal tehti skoori isukamalt. Kokkuvõttes polegi tähtis kui isukalt väravaid visata, peaaasi, et vastasest rohkem ja sellega sai meie malev aasta viimases mängus hakkama ning kirjutas järjekordsed kaks punkti tabelisse.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.