Sain jutule

On koondise nädal ja püüdsin kinni neli pallurit, kellele soovisin uut ja paremat ning pärisin, kuidas uus aasta tuli, kuidas mänguvorm ja kuidas täieneb punktikonto?
Ott Varik. Kahjuks koondist seekord ei aita.

“Aastavahetus möödus väga mõnusalt ja rahulikult. Perekonnaga veetsin aastavahetuse. Söödi ja joodi head ja paremat. Telekast muidugi vaadati naljasaateid kõrvale.
Mängupraktikat natuke äkki on jah, aga koondise mängupraktikat ei ole palju. Otsus tuli selline arvestades seda keerulist aega. Põhi sissetulek sõltub tööst, siis ka see mõjutas otsustamist. Kahju on kindlasti, kuna punt on väga vinge.
4 punkti võtta nendest mängudest ei ole üldse võimatu, ise loodan ikka parimat. Lihtne see kindlasti ei ole, aga muud varianti ka ei näe.”
Kristo Voika. Rabab mitmel rindel.

“Uue aasta võtsin vastu täiesti koduselt, väga rahulikult elukaaslasega ja minujaoks täiesti uut isa rolli täites. Keskööks sai ilusti täpselt mässut vahetada, et uus aasta algas omamoodi kärtsuga. Mängupraktikat on see aasta tõesti hoolega olnud, kuigi viimane mäng oli 16. detsember, siis olen siiamaani üldkehalist ettevalmistust uueks aastaks teinud. Tervis on hea välja arvata mõned magamata ööd, aga need ongi väga head olnud just oma lapsega tutvumiseks. Kahjuks ei ole Nostradamuse annet, et ennustamine paika peaks, siis järgnevateks koondise mängudeks ei oska ennustada veel midagi. Pole veel jõudnud vastase koosseisule ja mängule aega pühendada, aga see kõik algab peagi. Võin lihtsalt kinnitada, et meie Eesti meeste vaim on tugev ja jätame kõik endast käsipalli väljakule. Lisaks veel sooviks kõigile Viljandi HC inimestele head uut rahulikku aastat!”
Karl Roosna. Tuli nelja punkti järele.

“Olime täitsa rahulikult kodus perekeskis. Tegime õhtusöögi ja vaatasime telekat. Loodan, et ei kummita, aga eks see paistab juba kolmapäeval. Viimasest mängust on juba mõnda aega möödas, viimane mäng oli novembri alguses, aga olen ikka katsunud mängulist vormi võimalikult hästi hoida. 4 punkti!”
Rasmus Ots. Teinegi mängumees uues rollis.

“Ära saatsin vana aasta koos pere ja paari hea tuttavaga koos olles. Pisipõnnist võtsime maksimumi ja ootasime saluudi ära misjärel võtsime suuna kodu poole. Kella ühe aeg ööse juba põõnasin rahumeeli, et pigem oli selline tagasihoidlikum aastavahetus kui tavaliselt. Tervise üle kaebusi pole – eks viimaste mängude hakul oli keres kerge väsimus, kuid see oli ka kõik. Bosniaga mängud nagu ka kõik teised olnud ja tulemas olevad sõltuvad suures plaanis sellest kui hea häälestuse ja keskendumisega suudame mängudes olla. Ma ei saa öelda mitu punkti me koondisenädala lõpuks teenime kuid minu meelestatus on selline, et 4 punkti on võimalik võtta – ning seda me ka jahime. Sportlasena allapoole seda mõelda pole võimalik – vastasel juhul olekski võinud koju pigem teleka ette jääda kui rahvuskoondist esindama tulla.

Kolmapäeval telepilt ETV2 kanalis algusega 19:20! Ära maga maha!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga