Täna algavad

Täna tehakse algust eriti suurte poiste ilmamängudega kaugel Egiptimaal.
Teaduskraadile ei pretendeeri, aga küsisin kaks küsimust.

1. Kellele elad kaasa? 2. Kes võidab? Kes täidavad poodiumi?

Vastasueid tuli platsipealt, veerest kui püüne pealt.
Rasmus Ots, puurilukk: “Pole ühtegi kellele otseselt kaasa elaks. Ootan põnevaid mänge ja ägedaid esitlusi kõigi osalevate võistkondade poolt. Võidab päevalõpuks see mansa, kes suudab seda Covid viirust kõige enam vältida.”
Aleksander Pertelson, väravakütt: “Otseselt kellegi poolt ei ole. Huvitav oleks jälgida Lõuna-Ameerika ja Aafrika maade käsipalli stiili. Usun, et eks Euroopa suurtest käsipallimaadest keegi võidab. Ei julge kindlalt midagi ennustada, sest mitmes alagrupis on tugevaid käsipalliriike. Poodiumil oleks äkki Saksamaa, Taani ja Norra.”
Marko Koks, loots: “Taani. Head mängijad, keda kõiki on hea jälgida nii individuaalselt, kui ka kogu meeskonnana. Esikolmik on Taani, Horvaatia, Saksamaa.”
Indrek Varik, mees tribüünilt: “Taanile elan kaasa. Minu võhiklik arvamus on, et Taani võidab. Teiseks tuleb Norra ja kolmandaks Horvaatia. P.S. alati meeldivad intriig ja üllatused mängus.”
Ain Aasmäe, mees samalt tribüünilt: “Taanile. Prantsusmaa ,Taani ,Sloovenia.”

Pall panmnakse mängu täna õdakul, aga juba on esimesed vangerdused tehtud tänu möllavale traalivaalile. Neid ja teisi uudiseid saab jälgida turniiri weebikodust

Kus ja kuidas vaadata saab lugeda järgmiselt lehelt.

Kuna meie territooriumi teleõigused on maha parseldatud mingile kahtlasele nurgatagusele kontorile, siis vist Youtube-ist vist ei näe, aga proovida ju ikka võib.

Turniiri lõpuks selgub, kes mängis kandilise palliga, kes ümmargusema palliga!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga