Kahju

Viljandi HC vs HC Kehra HP&P 20:22 (11:11)
Tabavad olid: Hendrik Koks ja Mihkel Lõpp 5, Aleksander Pertelson, Mark Lõpp ja Vladimir Maslak 2, Krisatjan Koovit, Mikk Varik, Andrei Basarab ja Oliver Ruut.

Vägagi tasavägine kohtumine, mida kõik käsipallisõbrad said kinupildi vahendusel jälgida. Suurim vahe oli üldse pluss kolm meile, aga sedagi ainult korraks esimese poolaja lõpus. Teine teine poolaeg kulges kohalikust kirjanduse klassikast tuntud Westmani ja Piibele madistamisena, kus võimalusi oli mõlemal ja viik oleks olnud õiglane tulemus, kuid viimased kaks mänguminutit olid vastsed karikavõitjad kübekese kindlamad ja nii kirjutasidki nemad kaks punkti turniiritabelisse ja möödusid meist tõustes ise teiseks.
Väga imelik oli viibida kohtumisel, kus tõsist puudust tundsin kodusaali puhul TRUMMITÜDRUKUTEST!!!

Mõned pildid kohtumisest!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga