Tabelisse tuli lisa

Viljandi HC vs Raasiku/Mistra 32:23 (14:8)
Värava said kirja: Mikk Varik ja Sten Maasalu 6, Mihkel Lõpp 5, Hendrik Koks ja Oliver Ruut 4, Aleksander Pertelson ja Kristjan Koovit 2, Rasmus Ots, Mark Lõpp ja Vladimir Maslak 1.

10000 voldist pinget ei tekkinud. Kui väiksed võnkumised tekkisidki, siis ainult tänu võõrustajate lohakustele, mida siiski polnud ülemäära palju.
Pärisin lootsilt: “Kolm ringi sisuliselt mängitud. Kaheksa võitu ja üks viik ning liidrit jälitavad kolm meeskonda praktiliselt ühe pulga peal, eraldamas ainult erinev väravate vahe. Kuidas rahul oled?”
Marko Koks vastas: “Peab olema, kuigi selle aasta esimesest kahest mängust oleks pidanud punktid võtma ja ise teisel tabelireal koha sisse võtma, aga mängida on küll ja veel ning punktegi veel jagamisel küllaga.”

Mõned kaadrid kohtumisest.

jaga postitust:

Facebook
Twitter
Pinterest

Kas oled ikka näljane? Siin on rohkem

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

SEERIA ALGAS VÕIDUGA!

Kahe võiduni vältav pronksiseeria sai meie jaoks positiivse stardi kui alistasime koduväljakul HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võistkonna! Seeria teine kohtumine eelseisval kolmapäeval kell 19:00 Kehra spordihoones!

Loe veel

Stipendiumi konkurss 2023/2024

Mittetulundusühing Viljandi Käsipalliklubi HC kuulutab välja avaliku konkursi 2023/2024 hooaja sportlaste stipendiumide taotlemiseks ja määramiseks sportlikuks tegevuseks käsipalli arendamisel. Stipendiumi määramise tingimused on: • sportlased

Loe veel