Olulised punktid

Raasiku/Mistra vs Viljandi HC 23:29 (12:15)
Resultaati tegid: Mihkel Lõpp 7, Mikk Varik 6, Hendrik Koks, Sten Maasalu ja Oliver Ruut 3, Andrei Basarab ja Sergei Rodjukov 2, Kristjan Koovit, Rasmus Ots ja Vladimir Maslak 1.

Algas meistrivõistluste viimane põhiturniiri ring. Algas krobeliselt mitte ainult meie meeskonnale vaid ka Operaator Kõpsile, kes suutis sõna otseses mõttes maha magada mitu kiirrünnakut ja poolaega lõpetanud seitsme meetri karistusviske (läks sisse). See vaevaline mängumootori käivitumine võttis tugeva veerandi mängu ajast ja kui siis saadigi kaitses korralikult asjad toimima ei lubanud kätte saadud palle vastase väravavahi selja toimetada mitte just kõige korralikum realiseerimine. Leiti ka sellele haigusele rohtu. Vahe venitati viiele väravale (8:13) ning siis oli vaja lasta ligi tehnilisepraagiosakonna töötajad. Tulemus Raasiku mängus tagasi, mitte küll ohtlikult, aga siiski tagasi.
Teise poolaja alguses olid hädas mõlemad satsid. Külalised juba esimesest poolajast tuttavate tehnilisepraagiosakonna töötajatega, aga neid suudeti siiski edukalt korrale kutsuda. Märksa rohkem olid hädas võõrustajad külaliste kaitsemasinaga. Kuidagi moodi ei suudetud seda murda. Prooviti nii- ja naamoodi, katsetati suurema kabaga peale minemist (tühja väravaga), tulemust ei ühti ning viimane veerand oli sisuliselt tulemuse vormistamine vaatamata võõrustajate kõlavatele marulistele protestidele.
See hooaeg selle vastasega 4:0 ja väravate vahegi kahekümne viiega plussis.
Olulised punktid tabelisse ja tõus lausa kahe tabelirea võrra!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga