Raske algus

Varsa-Stronglasas Alytus vs Viljandi HC 31:27 (13:9)
Täpsed olid: Oliver Ruut 8, Andrei Basarab ja Aleksander Pertelson 5, Mihkel Lõpp 4, Mikk Varik ja Hendrik Koks 2, Kristjan Koovit 1.

Esimese värava küll viskasime, aga siis unustati umbes täpselt kümneks minutiks väravate viskamine üldse ära! Ei teagi keda tänama taevastest vägedest peaks, aga ega võõrustajadki eriti skooriga silma ei pistnud. Poolaja teine pool möödus juba tunduvalt tasavägisemalt ja mõõnaminutitega sisse lastud neljane vahe püsis.
Teise poolaja kulgedes tundus üha enam, et äratav epistel riietusruumis on ära peetud. Mehed kuidagi ärksamad ja väravaidki tuli kenasti, aga vt see vahe, va kurinahk, ei tahtnud kuidagi väheneda. Siiski poolaja keskpaigaks oli võitlemistest nii palju abi, et tablool numbrid 24:23! Nagu see pendli liikumiste puhul on, siis see oli vist see parim punkt ja edasi liikus mängupendel teisele poole. Kahjuks. Lõpuvile kõlades oli tablool ikka see esimese kümne minuti mõõnast tulnud neljane vahe.

Avapildil kindla käega mehed. Sass tabas kõik teele pandud viis viset, Oliveri protsent veidi lahjem, aga kaheksa väravaga satsi parim väravakütt.

Homme algab mängu ülekanne kell ÜKS!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga