Paganama raske.

VHC Šviesa Vilnius vs Viljandi HC 28:20 (15:8)
Väravaid viskasid: Mihkel Lõpp 5, Kristjan Koovit 3, Rasmus Ots, Andreo Basarab, Aleksander Pertelson, Mikk Varik ja Vladimir Maslak 2. Hendrik Koks ja Martin Braun 1.

Iga pallimängu sarja esimene postulaat ütleb, et satsi püha kohus ja üllas eesmärk on meistritele/liidritele kõvasti vastu astuda, aga kuidas seda teha kui ainult iga kolmas vise on tabav vise. Esimesel poolajal nii oligi. Esimene pisikene voolukatkestus tuli siss üheksanda mänguminuti kandis. Oli küll pisike, aga võõrustajad said kolmega peale. Seejärel palliti rahumeeli kuni kolme viimase poolaja minutini, mille keskel tabasid ainult peoperemehed ja treisid tabloole seitsmese vahe.
Teise poolaja neljandal mänguminutil käratas Rasmus väravast: “Mehed! Krt! Jalad põhjas!” (vahe oli selleks momendiks veninud kümne värava peale). Tema enda sütitav virgutusõimlemine väravas ja resultatiivne mäng rünnakul (ainult kaks platsimeest viskasid enam väravaid) ning meeste pika naaskliga tagant torkimine tootis tulemust. Üheksat viimast mänguminutit alustati miinus kuue pealt, aga siis tulid see kaheminutine karistus ja peoperemehed venitasid taas vahet pikemaks. Viimase otsa minutitel said oma oskusi näidata ka pingi tagumise otsa mehed. Kokkuvõttes miinus kaheksa.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga