Leedukad külas.

Viljandi HC vs VHC Šviesa Vilnius 25:29 (13:13)
Vastast kurvastasid: Sten Maasalu ja Hendrik Koks 5, Aleksander Pertelson ja Mihkel Lõpp 4, Andrei Basarab, Mikk Varik ja Oliver Ruut 2, Sergei Rodjukov 1.

Tegelikult ei olnud üle mõistuse raske vastane. Veidi jõulisemad, kohati veidi kiiremad, kindlasti kohe ületasid meie mehi näitleja meisterlikkuses.
Esimesel poolajal oli komistuskiviks teenitud kaheminutilised karistused. Teeniti neid neli, vastaste ühe vastu ja kolm neist karistati ka ära tabamusega tühja väravasse. Vaatamata sellisele edule mängiti poolaeg viiki.
Teise poolaja alguses oli seitsmendaks meheks platsil Mõõn. Väravaviskamise Mõõn. Läks minutit viis enne kui suudeti kutsumata külaline platsilt peletada. Kärisenud mitte eriti suure vahe suutsid meie pallurid mängumeeste minutite alguseks viilida minimaalseks, aga paraku olid külalised lõpus veidi sitkemad.

Täna sai oma esimese täismängu minutit kirja meie noor puurilukk Kaidar Keres. Pärast mängu esitasin küsimused treenerile ja mängumehele endale. Kuidas esitusega rahule jäid? Mis hindeks paned?
Loots Marko Koks: “KUUS! Tema tegi oma töö korralikult ära, tema taha küll midagi ei jäänud!”
Puurilukk Kaidar Keres: “Kolm plussiga. Vaatasiin videost küll nende tegutsemised enne mängu üle ja teadsin nende viske kohti ette, aga paraku on veel ruumi minna paremaks.”

Mõned stoppkaadrid kohtumisest.

Juba kolmapäeval tuleks taas olla kuvarite ees. Külla tulevad väikese liiga raames pallurid pealinnast! Kohtumine on olulise tähtsusega põhiturniiri kohtade jagamisel.

ÜLEKANNE ALGAB KELL SEITSE!

 

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga