Punkt tuli

Viljandi HC vs HC Dragunas Klaipeda 26:26 (11:12)
Resultaadi eest kandsid hoolt: Mikk Varik ja Oliver Ruut 4, Aleksander Pertelson, Hendrik Koks ja Sergei Rodjukov 3, Mihkel Lõpp, Mark Lõpp ja Vladimir Maslak 2, Rasmus Ots, Andrei Basarab ja Kristjan Koovit 1.
Suure Liiga lõpusirgel tulid kohalikku spordipaleesse pallima Klaipeda pallivõlurid. Täna siis illustreeritud jutt sellest, mis võis kinupildis märkamata jääda.

Kuna Hr. Gislasson siiski traalivaali piirangute tõttu ei saa meie meeskonnale appi tulla, siis kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem! Abitreeneri kohustused võtab enda õlule Kristo Voika. Kas maailmarändurile on see vahepeatus või heidab mees lõplikult ankrusse, see selgub edaspidi.

Mängitud oli esimest poolaega 11:26 ja siit sündis võõrustajate ESIMENE VÄRAV! Tänu käsipallijumalale polnud ka vastased suurt midagi kontole kogunud ja poolajaks oli seis peaaegu tasa.

Sellist punktirida ei näe ülearu tihti. Kolm külalist korraga karistuspinki poleerimas. Kas see moment või midagi muud, aga järgnesid lohakad söödud võõrustajatelt ja vastased viisid oma tabamustega tuju allapoole nulli. Seda küll ainult minul, sest meeskond võitles tublilt edasi, kuni lõpuni.

Viimase otsa minutite sisse jäi ka vastaste ühe aktiivsema palluri tribüünile saatmine kolme kaheminutilise karistuse kokkuvõttes.

Kohtunik paneb punast taskusse tagasi.

Nii nagu esimese poolaja lõpus, nii ka teise poolaja lõpus seisid mulgid müürina ja vastased tulemust ei tootnud.
Suure liiga eelviimases selle hooaja kohtumises võitluslik punkt tabelisse!

Mõned kaadrid kohtumisest

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga