Suur liiga sai läbi

Viljandi HC vs Granitas-Krays Kaunas 37:26 (16:15)
Tabavad olid: Mikk Varikk 10, Aleksander Pertelson, Kristjan Koovit ja Hendrik Koks 4, Martin Braun, Mihkel Lõpp ja Vladimir Maslak 3, Andrei Basarab ja Mark Lõpp 2, Oliver Ruut ja Sergei Rodjukov 1.

Mõned stoppkaadrid kohtumisest.

Enne saali suundumist olin piilunud Suure Liiga tabeliseise ja need olid, ütleme siis nii, et lootust andvad. Vastane ja kohalik konkurent Kehra ainult punkti kaugusel. Ole ainult ise mees ja tee leedukatele ärtust ära ning looda (vot see pole küll ilus…), et eilne vastane siiski mingid punktid ringreisult nopivad.
Saali jõudes sai selgeks, miks meie tänasel vastasel eile nii nirusti läks, miinus kümnene mäng. Nad olid sooja tegemas kümnekesi, kaheksa platsimeest ja kaks puurilukku. Lootused said hoogu juurde!
Esimest poolaega alustati väga kummalise koosseisuga. Platsil puha pingi peenema otsa pallurid, aga vaatamata sellele said nad väga hästi hakkama. Alates kahekümnendast minutist hakkas pealik ka põhimehi platsile lubama. Kokkuvõttes vastasega kassi ja hiirt mänginud võõrustajad puhkepausiks pulgaga peal.
Kus kivi all vähjad elutsevad näidati külalistele kätte teise poolaja esimese poolega. Külalistel lasti teise poolaja esimese kümne minutiga visata ainult viis väravat ja järgmise kümne minutiga kõigest kaks ning partii oli pöördumatult võidetud. Seejärel said platsile jällekord need pallurid, kes seal just ülemäära tihti ei viibi.

Oma töö sai korralikult tehtud ja jäi üle vaid oodata eilsete vastaste kohtumise lõppu. Veel sekund enne lõppu ähvardas sealne tulemus, viik tablool, panna tõsiselt proovile itimeeste matemaatilised teadmised väravate vahe kokku arvamsel, aga Tragunite mees Vibrauskas päästis itimehed halvimast visates võiduvärava (ka meile paganama soodne lahendus)!

Ühest küljest nagu kahju, et esimesena finaalnelikust välja jäime, aga arvestades meeskonna noorust, siis oli väga korralik hooaeg Suures Liigas!

Pärisin pealikult jõudude vahekorra kohta Suures Liiga (esinelikus Serviti ja leedulased) ning hinnangut meeskonnale üldisemalt.
Marko Koks: “Ei usu, et tavaoludes poleks lätlast Dobele ja Riia satsid suutnud sekkunud võitlusse esineliku kohtade pärast. Palju 0:10 resultaate ajasid selle pildi ikka vägagi sassi. Kui soovime järgnevatel aastatel sekkuda kõnelusse kulla ja karra eest tuleb veel tublisti tööd teha noore meeskonnaga. Võtta ära kodused punktid ja püüda ka võõrsilt neid hankida. Tööd seisab ees palju, vaatamata sellele, et selle hooajaga tuli kogemust kõvasti juurde, aga alati saab paremini!”

Pildil olev Mikk Varik esimesel poolajal ründamas edukalt vastaste väravat! Kokku temalt 10 kolli ja mis veel uskumatum, häälekalt väljendatud positiivne emotsioon teisel poolajal pärast järjekordset Tabamus kiirrünnakust!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.