Vanasõna

Viljandi HC vs SK Tapa N.R.Energy 28:18 (14:9)
Tabavad olid: Mikk Varik ja Oliver Ruut 5, Andrei Basarab 4, Hendrik Koks, Sergei Rodjukov ja Vlamdimir Maslak 3, Aleksander Pertelson ja Mihkel Lõpp 2, Robin Liinsoo 1.

Uuema aja (käsipalli) vanasõna ütleb: kui esimesel minutil teenitud seitsme meetri karistusviset ei realiseeri, siis pole kokkuvõttes head nahka loota!
Mulgid pakkusid külalistele võimalust, aga kuna see jäeti vastu võtmata, siis vajutati gaas põhja, hoiti esimesed kaheksa minutit külalised kuival ja sellega oli mäng sisuliselt tehtud. Kahjuks! Kahju, et sügisel bravuurikalt alustanud külaliste satsil, võit Leedu meistri üle Suures Liigas ja meilegi valmistatud peavalu viigi näol ühes kohtumises, on kevadeks kummid üpriski tühjad.

Mida tahaks positiivse poole pealt ära märkida. Kui veel mõned ajad tagasi jäi Miku vs Kolka duellides suuresti peale Kolka, siis nüüd on tuuled pöördunud. Mikult täna 5 tabamust.
Ja veel! Täna sai oma esimese tabamuse meistriliigas kirja Robin Liinsoo!!! Tuleb ainult loota, et järge ei pea kaua ootama.

Mõned kaadrid kohtumisest.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga