Viimane

HC Kehra HP&P vs Viljandi HC 22:21 (9:9)
Tabavad olid: Hendrik Koks 7, Mihkel Lõpp 4, Mikk Varik ja Andrei Basarab 3. Kristjan Koovit, Oliver Ruut, Vladimir Maslak ja Sergei Rodjukov 1.

Seisud peale sabade raiumist ja enne viimast kohtumist selle aasta meistrisarjas olid sellised, et ole ainult ise mees ja tee töö korralikult ära. Kahe ja enama väravaline võit selle hooaja karikavõitja üle kindlustaks kolmanda koha karika ja medalid.
Esimene väravate vaene poolaeg mängitud, seisuks 9:9 ning selge pole mitte midagi. Vast tuleks ära märkida, et mõlemad satsid lasid luhta võimaluse poolajaks juhtida kui 11 viimase sekundi jooksul külalised puterdasid seitsmekesi rünnates palli ning seejärel tühja väravasse sooritatud viske takistamise eest määrati seitsme meetri karistusvise, mille Rasmus Ots tõrjus!
Teise poolaja keskel tundus, et võõrustajate jõuvarud hakkavad võtma oma, nemad juba kolmega peal, aga mulgid arvasid veidi teisiti ja minutit viis enne lõppu oli viik majas ja selge polnud endiselt midagi. Paraku oli õnn seekord kehralaste nägu.
Iseenesest kahju, et sabad raiuti, sest playoffides oleks võinud veel juhtuda mida kõike…

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga