Hakkab tulema

10.-12. september 2021 toimusid Tapa Spordikeskuses noormeeste B (2005 ja hiljem sündinud) vanuseklassi karikavõistlused käsipallis. Kahel esimesel päeval mängiti alagrupimänge ning viimasel mängupäeval 12. september mängisid võistkonnad kohamänge 1.-6. koht ja 7.-9. koht.

Viljandi ja Pärnu ühisele satsile alagrupis kaks võitu ja kaks kaotust. Sellest piisas, et mängida edukamas pooles kohamämge.
Veerandfinaalis võit Tallase üle, poolfinaalis allajäämine meistriks tulnud Kehrale ning mängus viimase medali peale oldi üle Tapa satsist.

Kolmanda koha saavutanud võistkonnas pallisid: Ats-Kaarel Kaljuvee, Georg Sillat, Mart Markus Klaas, Jaan-Paul VarikKarl-Vahur Vahemets, Kristofer Robin Soomets, Kristjan Heinla, Averi Hännile, Raian Kuusk, Henri Mitt, German Izjumov, Johannes Pertelson, Gerrit Järv, Georg Jegorov. Treenerid : Toomas Heinle, Marko Koks, Merili Heinla.

Ühissatsi parim: Karl-Vahur Vahemets.

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga