Läbi sai

RK Sloga Doboj vs Viljandi HC 25:23 (15:7)
Tabavad olid: Ott Varik 8, Kristo Voika 4, Mihkel Lõpp 3, Hendrik Koks ja Mikk Varik 2, Andrei Basarab, Aleksander Pertelson, Kristjan Koovit ja Sten Maasalu 1.

Mängu eelselt edastas pilte meie reporter kohapeal Rasmus Ots.

“Saal on osaliselt kaetud presendiga. Tuul käib asjast läbi ja puulehed ja lahtine kruus kohati väljakul!” (vaata ka vidoe jupikest klubi FB kontol).

Mäng algas paha üllatusega, reporterite jutt jooksis, aga pilt ei teinud seda mitte. Tuli end seisuga järjepeal hoida kihlveokontorite online skooridega. Alguses järkjooksudega. 2:0, 2:2, 5:2, 5:5 ja siis tuli külla mõõnamehike. 12:5 vastane ette. Suur osa selles oli nende väravasuul seisnud mehel. Keegi ei saanud temast palli mööda, isegi kaks seitsmemeetri viset pandi pihta. Poolajale mindi võõrustajate kaheksase paremusega.
Alati sureb lootus viimasena. Teisel poolajal läks käiku punaste üüratult pikk rünnak, millele meie Välek Vibulased vastasid sutsakatega ja ka näe, vahe hakkaski sulama ning Rasmus hakkas ka hiiri püüdma. Üks järkjooks 4:1 meile ja teinegi 3:1 meile ning vahe oligi mängitavad paar pulka vaid. Jätkati järkjooksudega, ikka paari kaupa, ikka paarikaupa. Paari viimast minutit alustati seisult miinus kaks ja Mihkli teenitud karistusminutitega. Teda rapiti kogu mäng ikka täiega. Järjekordne pikk rünnak võeti punastelt ära, mängu takistamisest mängu viimastel minutitel teenis üks nende mängumees veel punase, Ott realiseeris seitsmemeetri karistusviske, vastased tabasid veel korra ning siis sai aeg otsa nagu sai otsa ka meie satsi selle aasta Euroopa vallutamie. Üks paganama bastion seal raami vahel….

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga