Esiliigas hea õppetund

Pühapäeval kohtusime esiliiga raames Viimsis HC Tallinn 2 võistkonnaga. Vastas väga suurte kogemustega, mõned ka välisklubides mänginud endised koondislased ja muidu suured ja tugevad mehed. Hea karastus noortele mängumeestele, aru saamaks mida teha ja kuhu jõuda. Kohe algusest peale korralik tulevärk vastastelt ja tulemus meie poolt vaadatuna 14:40 (6:19). Vaatamata tulemusele ainult edasi ja kõik oleme olnud selles seisus kunagi. Pea püsti!!!

Väravaviskajad:

Viljandi SK/Pärnu: Kristjan 5, Ats-Kaarel 2, Karl-Vahur 2, Kristofer-Robin 2, Jaan-Paul 1, German 1, Henri 1

HC Tallinn 2: Tibar 11, Kommer 7, Mändla 4, Järv 4, Ulla 3, Lepp 3, Pihlamägi 3, Pilden 2, Kaur 2, Laaniste 1

Järgmine mäng juba kolmapäeval, 24.nov, kell 19.30 (kus ei lähe üldse kergemaks) Põlvas Põlva Arcwood´iga

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.