Arcwood´il külas

Teisipäeva hilisõhtul külastasime esiliiga raames võistkonda Põlvast, nimega Arcwood. Kuigi mängueelne kommentaar ütles, et nad annavad mitmele põhimehele puhkust siis tundub, et neil on kõik põhimehed. Vaadates nimekirja siis kogemust ja ka muud küllaga. Mängu algus oli kõike muud kui plaanipärane sest asusime juhtima 2:0 ja isegi üheksandal minutil olime kaotusseisus 4:5. Aga sealt edasi läks kõik plaanitult ja tugevam võttis oma. Meiepoolt tuleb edasi treenida ja oodata järgmisi võimalusi. Mängu seis lõpuks 18:41 (7:20)

Väravaviskajad:

Viljandi SK/Pärnu: Kristjan 4, Karl-Vahur 4, Jaan-Paul 3, Johannes 3, Carl-Alex 1, Ats-Kaarel 1, Karl 1, Jürgen 1

Arcwood: Jostov 6, Kübard 5, Karuse 5, Treier 4, Tigason 3, Seim 3, Volt 3, Käo 3, Ljubtšenko 3, Neeme 2, Salundi 1, Piho 1, Piksööt 1, Sõrmus 1

/ m visked:

Viljandi SK/Pärnu: 3/0

Arcwood: 5/5

2 min:

Viljandi SK/Pärnu: 2 min

Arcwood: 2 min

 

Järgmine mäng 30.nov, kell 18.00 Kehras Primend´iga

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.