Hooaeg selleks korraks lõppenud!!!

Lõppenud hooaja võib võtta kokku sõnaga ajalooline!!!
Kes oleks võinud augustis arvata, et neljas sarjas kolmest suudame mängida end kahe parema sekka ja võita üle kümne aasta Eesti klubile Balti Liiga tiitel!

Aga algusest-augustis alustades oli näha treeningutel uusi(vanu) nägusid. Tuli Kristo, Ott, tuli Robi ja Simon. Nooremad olid saanud jällegi vanemaks aasta võrra ja kasvanud ka pikuti, kui ka laiuti. Hooajaeelsel turniiril Klaipedast teine koht ja siis sai juba natuke aimu milline see võistkond võiks sellel hooajal välja näha. Oli oodata pingelist ja pikka hooaega. Alustasime juba septembri esimesel nädalavahetusel Balti Liigaga ja üle mitme aasta lubas koosseis proovida kätt ka Eurosarjas. Loosi tahtel vastaseks Bosnia ja Hertsegovina klubi Sloga Doboj. Ajaloolisest teisest ringist ei jäänud väga palju puudu, ainult pisut kogemuste puudumist. Kodust viik ja võõrsilt kahe väravaline kaotus. Kuid kindlasti kõvasti enesekindlust, mille pealt minna hooajaga edasi.
Karikavõistlustel esimeses ringis vabad, teises vastaseks aastaid esiliigat valitsev Põlva Arcwood. Kahe mängu kokkuvõttes võit ja F4 Kehras, kus kohtusime poolfinaalis HC Tallinnaga. Suutsime ka neist üle olla ja tasuks koht finaalis. Teisest poolfinaalist tuli meile vastu Põlva Serviti. Seekord ei olnud me sellisel tasemel, et oleks suutnud neile vastu saada, kuid teine koht on ka väga suurepärane saavutus.

EKV II koht
Foto: Helin Potter

Peale karikavõistlusi jäid mõned Balti Liiga mängud, korraldasime oma jõuluturniiri ja mitmed noored said võimaluse osaleda Eesti koondise ridades Riia turniiril(kahjuks ka paaril jäi ka osalemata). Aasta alguses alustasime sealt kust aasta lõpus pooleli jäime ehk siis Balti liiga ja Eesti Meistrivõistlused. Kuna meistrivõistluste formaat oli selline, et iga mäng oli nagu kulla mäng siis ei saanud me ühelegi mängule minna peale lihtsalt vaid kogu aeg täie tõsidusega.

Balti Liiga põhiturniir õnnestus meil võita ja see andis võimaluse korraldada Viljandis esmakordselt Balti Liiga F4 turniiri. Siinkohal suured tänud lauatennisistidele ja maadlejatele, kes tulid meile vastu ja andsid saali meile selleks nädalavahetuseks. Peab ütlema, et see tasus ennast ka ära.

Väga rohkearvulise publiku ja suure tahtmise pealt jäi klubi ajaloolisel esimesel finaalturniiril võidukarikas Viljandisse.

Balti liiga I koht

Edasi olime sellises seisus, kus juhtisime ka Eesti Meistrivõistluste tabelit, kuid ees kaks tähtsat kohtumist võõrsil Põlva Servitiga. Kahjuks ei olnud me enam sellises vormis, et võidelda Põlvaga, seda eriti võõrsil. Samas ei ole me keegi olnud sellises seisus, kus on vaja võita üks mäng ja sa oled ka Eesti Meister. Oli tunda ka närvilisust ja käte värinat. Kuid hooaja lõpuks kaela saadud hõbemedalid on samuti kuldaväärt saavutus.

EMV II koht

Viljandi HC tänab kõiki oma poolehoidjaid, seda nii saalis, kui ka ekraanide taga. Eriline tänu trummitüdrukutele ja ka neile kes leidsid võimaluse tulla kaasa välis mängudele.

Trummilööjad

Suured tänusõnad sponsoritele. Ilma Teieta oleks raske üldse käsipalli mängida. Loodame, et oleme suutnud ka midagi vastu anda.
Eriti tänu väärivad meie kõikide kodused, kes on kannatanud ära need äraoleku tunnid. Tundub, et päris ilma asjata ei ole trennis ja võistlustel käidud!

Veelkord suured, suured tänud kõigile, kes on meie klubiga seotud. Siit on paganama hea edasi minna ja seda me ka kindlasti teeme!!!

Uute kohtumisteni!!!

Ole esimene kommenteerija!

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.